Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Haal de pitten uit de abrikozen en bak ze aan de bolle kant kort aan in 4 el boter en de rietsuiker.
-
Schik de abrikozen mooi in de pan.
-
Cake: smelt de boter in een kookpot. Laat 5 min afkoelen.
-
Klop de eieren los in de gesmolten boter en voeg de suiker en de vanilleessence toe. Meng alles goed.
-
Voeg de bloem toe en meng tot een homogeen cakebeslag.
-
Giet het beslag over de abrikozen.
-
Bak 30 à 35 min in de voorverwarmde oven op 180°C.
-
Steek een prikker in de cake. Hangt er geen beslag meer aan de prikker, dan is de cake gaar.
-
Laat de cake even afkoelen alvorens om te keren.
-
Bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven