Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zet 9 kommen op een rij en breek boven elke kom eieren. Voeg bloem en zure room toe aan elke kom en klop de eieren in de 9 kommen rustig tot een egaal mengsel. Kruid met peper en zout.

  2. Was en droog de groenten.

  3. Snij de paprika in kleine stukjes en voeg toe aan kom 1. Snipper de spinazie fijn en voeg toe aan kom 2. Snij blaadjes basilicum fijn en voeg toe aan kom 3. Snij bosje waterkers fijn en voeg toe aan kom 4. Pel en snipper de ui fijn en voeg toe aan kom 5. Snij de champignons in plakjes, stoof ze in boter en voeg toe aan kom 6. Rasp de kaas en voeg ½ toe aan kom 7. Voeg een halve kl van alle verschillende vullingen toe aan kom 8.

  4. Bak van kom 9 een gewoon omeletje aan beide kanten in hete boter.

  5. Herhaal met de rest van de kommen en stapel de omeletjes op elkaar tot een taart.

  6. Bestrooi met de rest van de kaas en serveer op kamertemperatuur met de rest van de zure room.