Eieren , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Borstel de grotchampignons schoon, verwijder het vuile uiteinde en snij in schijfjes.
-
Pel de look en pers fijn. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Verhit 1 el boter en 1 el arachideolie in een antikleefpan.
-
Bak de champignons mooi bruin.
-
Voeg de spinazie, sjalot en look toe en roer even om. Bewaar apart tot gebruik.
-
Klop de eieren los. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 el boter in de antikleefpan. Voeg de eieren toe.
-
Schraap de omelet met een spatel lichtjes enkele keren van de rand naar binnen.
-
Scheur de snede cheddarkaas in stukjes en verspreid over de omelet terwijl die nog lopend is.
-
Verdeel het champignonmengsel over ½ van de omelet en vouw de omelet toe.
-
Laat nog kort even opwarmen en werk af met de bieslook, rucola en zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven