Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Fruit de ui in een koekenpan met een eetlepel olijfolie.
-
Breek de eieren en klop los in een kommetje. Pluk de basilicumblaadjes en snipper fijn.
-
Doe de fijngehakte basilicum, de geraspte kaas en de gefruite ui toe. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en doe het eimengsel erin.
-
Bak de omelet aan beide zijden. Schud de pan af en toe om ervoor te zorgen dat de omelet niet aan de pan blijft kleven.
-
Serveer met een tomatenroosje, getoast brood en wat tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven