Schaaldieren , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tomaten en snij in kwartjes. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in fijne schijfjes.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Smelt een klontje boter in een pan en bak de champignons. Kruid met peper en zout. Voeg de sjalotsnippers toe en laat nog enkele min bakken.
-
Klop de eieren los met de room. Voeg de gemalen kaas en 1 el bieslook toe. Kruid met peper en zout.
-
Schep de rest van de bieslook door de garnalen en tomatenblokjes.
-
Warm de gebakken champignons terug op en giet de eitjes erbij. Bak op een laag vuur, tot het ei gestold is.
-
Schik de garnalen en tomatenmengeling in het midden van de omelet. Lepel er wat zure room op.
-
Werk af met wat versgemalen zwarte peper.
-
Laat de omelet op een warm bord glijden en verdeel in porties.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven