Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaten in kwartjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in fijne schijfjes.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Smelt een klontje boter in een pan en bak de champignons. Kruid met peper en zout. Voeg de sjalotsnippers toe en laat nog enkele min bakken.
-
Voeg de tomatenkwartjes toe.
-
Klop de eieren los met de room. Voeg kaas en bieslook toe. Kruid met peper en zout.
-
Warm de gebakken champignons terug op. Giet de eitjes erbij, roer los en voeg de hespenreepjes toe.
-
Bak, op een laag vuur, tot het ei gestold is.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven