Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de melk licht op en verkruimel de gist erin.
-
Doe de bloem met de olijfolie in de mengkom van de keukenrobot. Giet de melk met opgeloste gist in een kuiltje erbij. Strooi het zout aan de rand.
-
Laat tot een deeg draaien. Als je een deegbol bekomt, leg deze in een kom en dek af met een vochtige handdoek. Laat gedurende 2 uur rijzen.
-
Verwijder de pitten ondertussen uit de olijven en snij in stukjes.
-
Verdeel het deeg in stukjes en vorm tot bolletjes. Maak inkervingen en verdeel de olijven eronder. Leg op een bakplaat en laat opnieuw rijzen gedurende 30 minuten.
-
Verwarm de oven voor op 210°C. Zet de broodjes in de oven en bak gedurende 20 minuten. Zet een bakje met water in de oven tijdens het bakken.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Snij de broodjes open en steek de Frankfurterworstjes, die je op de BBQ hebt gebakken, ertussen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven