Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de melk tot ze lauw is en los de gist erin op.
-
Scheid het eiwit van de dooier. Voeg de dooier toe aan de melk.
-
Zeef de bloem met het zout en voeg toe aan de melk.
-
Laat dit afgedekt ± 1 u rijzen op kamertemperatuur.
-
Klop het eiwit op, voeg op het laatste de suiker toe en klop verder tot de suiker is opgelost.
-
Spatel dit onder het mengsel.
-
Frituur de oliebollen in vers frietvet. Draai ze regelmatig om, zodat ze egaal bruin worden.
-
Werk af met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven