Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Pel de look en pers fijn.
-
Meng de look met de sojasaus, Luikse stroop, sambal, mosterd en citroensap.
-
Verwijder de onderste steeltjes van de oesterzwammen. Trek de oesterzwammen in gelijke delen.
-
Meng de rauwe oesterzwammen onder de marinade en laat 1 nacht trekken.
-
Prik de oesterzwammen op satéstokjes en druk goed samen. Bak de satés krokant in hete boter.
-
Yoghurtdip
Meng de Griekse yoghurt met peper en zout. Werk de dip af met za’atar en granaatappelpitten.
-
Serveer de satés van oesterzwam met het Turks broodje en de yoghurtdip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven