Vis , Lactose , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek de oesters open, maak het oestervlees los en doe het sap in een pan.
-
Droog de schelpen met keukenpapier en hou het oestervlees aan de kant.
-
Schil de aardappelen, snij in stukken en kook gaar in gezouten water.
-
Giet de aardappelen af, voeg de karnemelk en eidooier toe en pureer tot een mousse. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verwarm de oven voor op 120°C.
-
Leg een lepeltje tatjespap in elke oesterschelp met daarop de oester.
-
Voeg de room bij het oestersap en breng aan de kook. Kruid met cayennepeper.
-
Mix de oesterroom met de staafmixer tot een luchtig mengsel met een schuimlaagje.
-
Plaats de oesters 2 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk de oester af met zwarte lompviseitjes en een schuimlaagje van oesterroom. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven