Oesters met gin en komkommer
Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vruchtvlees van ¼ komkommer in een fijne brunoise. Meng met de fijngesneden bieslook, en breng op smaak met limoensap en zeste.
-
Mix de rest van de komkommer en zeef het sap. Meng met de gin.
-
Stamp enkele korianderkorrels fijn in de vijzel.
-
Open de oesters, steek ze los en draai ze om. Bestrooi met versgemalen peper en geplette korianderkorrels.
-
Verfris met komkommersap en werk af met de komkommerbrunoise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven