Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Open de oesters. Haal ze uit de schelp en leg ze in een zeef op een kom om al het oestervocht op te vangen.
-
Laat goed uitlekken en leg de oesters weer in de schelp. Bewaar ze afgedekt in de koelkast.
-
Pel de ui. Was de wortel en venkel. Snij de venkel, wortel en ui grof.
-
Verhit boter in een kookpot.
-
Bak de groenten en het spek al roerend enkele min.
-
Blus met het oestervocht en de witte wijn en laat volledig inkoken.
-
Voeg 750 ml water, het kippenbouillonblokje en de verse kruiden toe en laat minimum 1 u lichtjes koken.
-
Zeef de saus en voeg de witte wijnazijn toe.
-
Haal de oesters 30 min voor het serveren uit de koelkast.
-
Warm de saus op met de room. Mix met een staafmixer de oppervlakte van de saus tot schuim.
-
Lepel het schuim van de saus en verdeel over de oesters.
-
Serveer de oesters in de schelp op een bord met grof zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven