Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Komkommergranité: verwarm 75 ml water met de suiker tot de suiker volledig is opgelost. Laat afkoelen.
-
Duw ½ komkommer door de sapcentrifuge voor 75 ml sap.
-
Duw 1 Granny Smith door de sapcentrifuge voor 75 ml sap.
-
Schep het schuim van de 2 sappen.
-
Meng de suikerstroop met 75 ml komkommersap, de appelazijn en 75 ml appelsap.
-
Doe deze massa in een ovenschotel en plaats in de diepvriezer. Laat volledig bevriezen.
-
Tartaar: pel de rode ui en snipper fijn.
-
Snij brunoise van ½ Granny Smith met schil. Snij ¼ komkommer zonder de zaadjes in fijne brunoise.
-
Meng de appel- en komkommerbrunoise met de rode ui en Griekse yoghurt.
-
Breng op smaak met limoensap, zwarte peper en zout.
-
Haal de bevroren granité 30 min voor gebruik uit de diepvriezer en laat lichtjes ontdooien.
-
Open de oesters. Leg ze op een bord met crushed ijs.
-
Leg een lepel tartaar op elke oester.
-
Schraap de granité los met een vork en werk de oesters ermee af.
-
Serveer met een blaadje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven