Noten-zadenquiche met spek, dadels en lamsgehakt
Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Mix de notenmengeling met het lijnzaad glad.
-
Meng het amandelpoeder en de boter onder de gladde notenmengeling.
-
Voeg het ei als laatste toe en kruid met peper en zout.
-
Besmeer de bakvorm met boter en bestrooi met bloem. Zet even koud in de koelkast.
-
Schik het noten-zadendeeg in de bakvorm en druk goed plat.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Vulling
Mix de eieren met de room. Kruid met ras el hanout, peper en zout.
-
Snij het spek in kleine stukjes.
-
Verdeel het lamsgehakt over de notenbodem.
-
Schik de dadels en het spek tussen het gehakt.
-
Overgiet met het eiermengsel.
-
Zet in de oven en bak 15 min op 170°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven