noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 150°C.
-
Bekleed een ovenschotel van 20 cm x 20 cm met bakpapier. Hak de notenmengeling grof en snij het gedroogd fruit in stukjes. Meng de noten en gedroogde vruchten in een grote kom. Meng met de bloem, honing en kokosolie.
-
Giet het mengsel over in de ovenschotel en druk stevig aan.
-
Zet de ovenschotel 20 minuten in de oven.
-
Laat afkoelen en plaats de ovenschotel 1 uur in de diepvries.
-
Snij vervolgens in 8 repen van 10 cm x 5 cm.
-
Verpak de repen individueel in bakpapier en bewaar in de diepvries.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven