Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Deeg: meng de bloem, suiker, melk, olijfolie en eieren goed. Giet in de ingeboterde en bebloemde springvorm.
-
Schil de appels en snij in kwartjes. Schik de appelkwartjes op het deeg.
-
Zet de bakvorm in de oven en bak gedurende 20 minuten. Controleer of het deeg voldoende is opgesteven.
-
Toplaag: meng ondertussen de rest van de ingrediënten. Haal de taart uit de oven en giet dit mengsel erop.
-
Zet opnieuw in de oven en laat gedurende 25 minuten bakken tot het bruin ziet. Wordt het te bruin, dek af met aluminiumfolie.
-
Haal de taart uit de oven en keer om op een rooster.
-
Draai nogmaals om op een taartschotel.
-
Eet de taart lauw of koud.
-
*Je kan het kokospoeder ook vervangen door amandelpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven