Vis , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de frituur en bak de vermicelli 1 min in de hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Schil de wortels. Spoel de komkommer en courgette. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij de wortelen, komkommer, courgette en paprika’s in fijne lucifers en doe samen in een kom.
-
Dressing: snij de chilipepers in fijne reepjes. Schil de gember en snij in fijne lucifers. Pel en snipper de look fijn. Pluk de blaadjes van de koriander los en snij de steeltjes fijn.
-
Verwarm de vissaus samen met het limoensap en laat de bruine suiker erin smelten. Voeg de gember, look, koriandersteeltjes en chilipepers toe en breng aan de kook.
-
Haal van het vuur en giet over de groenten. Laat marineren.
-
Kruid de vis met peper en zout.
-
Verhit een flinke klont boter in een ruime pan en bak de vis aan beide zijden goudbruin en gaar. Hou warm onder aluminiumfolie terwijl je de rest bakt.
-
Schik de tongen op voorverwarmde borden en schep de groenten erover.
-
Snij de lente-uitjes in fijne, schuine plakjes.
-
Werk af met enkele druppels sesamolie, wat lente-ui, de krokante noedels en enkele koriander- en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven