Noilly Prat Original Dry -18°C Dry Martini
Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Combineer de gin en de vermout en bottel in een glazen fles met draaistop.
-
Vries gedurende 12 uur in op -18°C.
-
Serveren: koel het glas met gemalen ijs en gooi het ijs vervolgens weg. Roer de mix goed om tot hij ijskoud is en giet (door een cocktailstrainer of zeef) in het gekoelde glas. Werk af met enkele druppels olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven