Noedelsalade met groene groenten en maïs
Philippe
spar la roche
sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook water en blancheer eerst de sluimererwten enkele minuten. Haal uit het water en laat afkoelen in ijskoud water.
-
Blancheer in hetzelfde water ook de kleine groene asperges gedurende enkele minuten. Laat deze ook schrikken en afkoelen in ijswater.
-
Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de afgekoelde groene asperges kort.
-
Laat de maïs en edamameboontjes uitlekken en spoel ze kort onder koud water.
-
Bak de noedels ook kort in de pan. Doe de noedels in een grote kom.
-
Verdeel de sluimererwten, groene asperges, edamameboontjes en maïs over de noedels.
-
Snij het groen van de lente-uitjes in ringetjes en voeg toe aan de salade.
-
Giet de vinaigrette naar smaak erbij. Meng alles goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Snipper wat dragonblaadjes fijn en strooi over de salade. Serveer bij de BBQ.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven