Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de noedels gaar. Giet af en spoel onder koud water.
-
Hak de muntblaadjes fijn en de pinda’s grof en zet opzij voor de afwerking.
-
Dressing
Rasp de zeste van de limoen en pers het sap uit. Klop tot een dressing samen met de sriracha, honing, 1 el water, sojasaus en olie.
-
Snij de andere limoen in partjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen en hou het witte en groene gedeelte apart.
-
Snij de kipfilet in blokjes, kruid met peper en zout. Bak goudbruin en gaar in olie samen met het witte gedeelte van de lente-ui.
-
Snij de appel en komkommer in blokjes.
-
Meng de noedels met enkele el van de dressing en schep de appel, komkommer en 2/3 van de munt erdoor.
-
Schep de rest van de dressing door de kippenblokjes. Schep samen met het groene gedeelte van de lente-ui door de noedels.
-
Bestrooi met de pinda’s en de rest van de munt. Serveer met limoenpartjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven