Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Roer de sojasaus, vloeibare honing, ketchup, 2 el sesamolie, gember, sweet chilisaus, look en balsamicoazijn door elkaar.
-
Verhit rijkelijk arachideolie in een wok.
-
Haal de kippenhaasjes door de maïzena en bak goudbruin in de wok.
-
Blus met de mengeling van sojasaus. Laat koken tot de sojamengeling een lak vormt rond de kip.
-
Haal uit de pan, bestrooi met sesamzaadjes en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Kuis de wok uit met keukenpapier en verhit 2 el sesamolie.
-
Bak de sriracha kort aan. Voeg de wokgroenten toe en roerbak gaar.
-
Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer ze met de srirachagroenten en werk af met de sesamkip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven