Schaaldieren , Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de broccoli en bloemkool. Snij in roosjes en snij de grote middendoor.
-
Schil de wortelen en snij in stukjes.
-
Kook de groenten samen beetgaar in water met 2 groentebouillonblokjes en een beetje olijfolie. Voeg de noedels toe en laat mee garen. Giet de groenten en noedels af. Hou warm.
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartje eraan. Verwijder het darmkanaal.
-
Pel de teentjes look en hak fijn. Giet olijfolie in de wok en fruit de fijngehakte look in de hete olie. Voeg de scampi’s toe en bak ze. Haal ze nadien terug uit de wok.
-
Breek nu de eieren in de wok en roer los al bakkend. Voeg een beetje olijfolie toe als het te droog wordt. Verbrokkel er 2 groentebouillonblokjes over en voeg de gekookte groenten toe. Roer om.
-
Giet 1 koffielepel sojasaus bij de wok en voeg 2 koffielepels rietsuiker toe. Proef en kruid bij indien nodig.
-
Versier het bord met een tomatenroos, schijfjes mooi gesneden wortel en enkele bladeren krulsla.
-
Giet de gewokte bami met groenten op het bord en werk af met de gebakken scampi’s. Reken op 5 scampi’s per persoon. Je kan ook een schotel voor meerdere personen maken.
-
Tip: werk je gerecht helemaal af met een orchidee!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven