Allergenen

Eieren , Gluten , noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de edamame ontdooien.

  2. Breek de kardemompeulen, haal de zwarte zaadjes eruit en plet ze fijn in een vijzel. Snij de koriander- en basilicumblaadjes fijn. Hak de pistachenoten grof. Snij het noriblad in fijne reepjes.

  3. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  4. Rasp de zeste van de limoenen en pers het sap uit 1/2 van de limoenen.

  5. Kook de eieren 5 min en leg onmiddellijk in ijswater.

  6. Kook de noedels kort, spoel af onder koud water, laat uitlekken en doe in een kom.

  7. Schep citroenzeste en -sap, pistachenoten, verse kruiden, kardemom, chilipeper, sojaboontjes, wat pilipili en 3 el arachideolie / 600 g noedels erdoor. Kruid met zout.

  8. Pel de avocado’s en snij het vruchtvlees in partjes. Pel de eieren.

  9. Verdeel de noedels over de kommen, schik de partjes avocado erop en schik een net doorgesneden zacht ei ernaast.

  10. Bestrooi met nori en serveer.