Noedels met pistache, kardemom en limoen

Eieren , Gluten , noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de edamame ontdooien.
-
Breek de kardemompeulen, haal de zwarte zaadjes eruit en plet ze fijn in een vijzel. Snij de koriander- en basilicumblaadjes fijn. Hak de pistachenoten grof. Snij het noriblad in fijne reepjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Rasp de zeste van de limoenen en pers het sap uit 1/2 van de limoenen.
-
Kook de eieren 5 min en leg onmiddellijk in ijswater.
-
Kook de noedels kort, spoel af onder koud water, laat uitlekken en doe in een kom.
-
Schep citroenzeste en -sap, pistachenoten, verse kruiden, kardemom, chilipeper, sojaboontjes, wat pilipili en 3 el arachideolie / 600 g noedels erdoor. Kruid met zout.
-
Pel de avocado’s en snij het vruchtvlees in partjes. Pel de eieren.
-
Verdeel de noedels over de kommen, schik de partjes avocado erop en schik een net doorgesneden zacht ei ernaast.
-
Bestrooi met nori en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven