No bake cheesecake van geitenkaas met rood fruit

No bake cheesecake van geitenkaas met rood fruit

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bodem

    Verwijder de crème van tussen de Oreokoekjes.

  2. Mix de koekjes samen met de speculoos tot poeder.

  3. Meng de malse boter erdoor.

  4. Strooi het geheel over de bodem van de bakvorm en duw aan.

  5. Vulling

    Week de gelatine in koud water.

  6. Verwarm de mascarpone licht en smelt de gelatine erin.

  7. Meng met de geitenkaas.

  8. Klop de room op tot zachte pieken en meng onder de geitenkaas.

  9. Giet op de taartbodem en laat opstijven in de koelkast.

  10. Coulis

    Week de gelatine in koud water.

  11. Verwarm de coulis met het water.

  12. Laat hierin een zakje rozenbottelthee 2 min trekken. Verwijder het theezakje.

  13. Smelt er de gelatine in.

  14. Rits de rode bessen van de steeltjes. Verwijder het kroontje van de aardbeien en snij in kwartjes.

  15. Schik de aardbeien, frambozen en rode bessen op de taart en giet de coulis erover.

  16. Zet de taart in de koelkast en laat opstijven.

  17. Werk af met wat muntblaadjes.