Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de springvorm in met een neutrale slaolie.
-
Zet alle ingrediënten op kamertemperatuur.
-
Verkruimel de koekjes en meng de zachte boter eronder. Dit doe je best in een keukenrobot. Verdeel de crumble over de vorm en duw goed aan met behulp van een lepel tot je een mooie bodem krijgt.
-
Meng de roomkaas met de bloemsuiker, mascarpone en bosbessenconfituur.
-
Klop de room op en meng onder het kaasmengsel.
-
Meng 100 g verse bosbessen onder het beslag.
-
Giet het beslag in de springvorm en laat minstens 4 u (liefst 1 nacht) opstijven in de koelkast.
-
Ontvorm de cheesecake en werk af met verse bosbessen en zeste van 1 citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven