Nieuwe aardappeltjessalade met kwartelei

Nieuwe aardappeltjessalade met kwartelei

Allergenen

Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de kwarteleitjes zacht in 2 minuten. Laat ze schrikken onder koud water. Pel ze.

  2. Kook de aardappeltjes net gaar in licht gezouten, gepeperd water met wat gedroogde tijm. Giet de aardappelen af en laat uitlekken. Snij ze middendoor.

  3. Meng de mosterd met het citroensap en de zeste. Voeg de olie er beetje bij beetje aan toe tot je een gladde emulsie bekomt. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep door de aardappelen.

  4. Reinig de lente-uitjes en snij fijn. Meng de peterselie en lenteuitjes door de aardappelen. Breng verder op smaak met peper en zout.

  5. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Verdeel de rode uiringen over de salade. Werk af met doormidden gesneden kwarteleitjes.