Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de niertjes grondig in koud water. Snij alle vliesjes en vet weg en snij het vlees in stukken.
-
Borstel de champignons schoon en snij in plakjes. Pel de uien en snij in fijne ringen.
-
Dep de niertjes goed droog en wentel ze door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf.
-
Verhit een flinke klont boter in een gewone braadpan en bak de niertjes krokant en goudbruin. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Bak de uien en champignons in boter in dezelfde pan. Blus met madera, roer er de tomatenpuree door en schep er de niertjes bij. Voeg wat water toe indien nodig. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven