noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Basis: snij de bananen de avond voordien in stukjes en vries in.
-
Nicecream banaan en framboos:
-
Leg de cashewnoten in een kommetje met water en laat 2 u weken.
-
Mix de bevroren stukjes banaan, frambozen en geweekte cashewnoten tot een smeuïge structuur.
-
Bewaar minstens 2 u in de diepvries of serveer direct.
-
Tip: Lekker met extra verse frambozen.
-
Nicecream banaan en pindakaas:
-
Mix de bevroren stukjes banaan en pindakaas tot een smeuïge structuur.
-
Bewaar in de diepvries of serveer direct.
-
Nicecream banaan, mango, ananas en spinazie:
-
Mix de bevroren stukjes banaan, mango, ananas en verse spinazie tot een smeuïge structuur. Voeg wat sojamelk toe tijdens het mixen.
-
Bewaar in de diepvries of serveer direct.
-
Tip: Lekker met pecannoten, pistachenoten of wat stukjes donkere chocolade.
-
Extra tip: Is het fruit niet zoet genoeg? Voeg er een lepel suikersiroop of ahornsiroop aan toe.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven