Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Karamel: breng een ruime pot water aan de kook en kook het ongeopende blikje 3 u.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Smelt de boter.
-
Verkruimel de koekjes in een hakmolentje en meng ze met de suiker, het zout en de gesmolten boter.
-
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de opstaande rand in met boter.
-
Verdeel het koekjesmengsel over de bodem en opstaande rand van de springvorm. Druk goed aan met de bolle kant van een lepel.
-
Vulling: mix de roomkaas met de suiker op lage snelheid glad. Voeg de losgeklopte eieren en het vanille-extract toe en mix glad.
-
Mix niet te lang, anders komt er te veel lucht in het beslag.
-
Zet de springvorm op een bakplaat en giet het beslag erin. Plaats 20 min in het midden van de voorverwarmde oven.
-
Dek de cheesecake af met aluminiumfolie en plaats nog 10 min in de oven. De temperatuur net naast de rand gemeten moet ± 70°C zijn.
-
Laat afkoelen op een rooster en zet dan in de koelkast.
-
Laat het blik gecondenseerde melk volledig afkoelen voor je het opent.
-
Roer de karamel glad en strijk met een paletmes over de bovenkant van de afgekoelde cheesecake.
-
Werk af met fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven