Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de basmatirijst zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.
-
Pel de ui, snij eerst doormidden en dan in halve ringen.
-
Schil de wortel en snij fijn. Pel en pers het teentje look.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Verhit de wok en giet er een scheut olie in.
-
Bak de ui, look en wortel aan, voeg sambal en chilipeper toe en bak even mee.
-
Voeg de afgekoelde rijst toe en roerbak verder.
-
Giet de sojasaus en ketjap erbij en schep goed om.
-
Voeg de chilisaus en bouillon toe en breng op smaak met peper en zout.
-
Werk af met krokante uitjes, geroosterde pindanoten, limoenzeste en korianderblaadjes.
-
Serveer met kroepoek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven