Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard in water met een scheutje azijn. Laat schrikken in koud water en pel de eieren.
-
Kruid het lamsgehakt met peper en zout. Verdeel het gehakt rond de eieren.
-
Bak de gehaktballen goudbruin in hete olie of boter.
-
Pel de ui en de look en snipper fijn. Schil de gember.
-
Was de spinazie en pluk de munt.
-
Zet een pot water op het vuur. Kook de spinazie en de munt 1 min. Giet af en verfris. Druk het vocht uit de spinazie en munt en snij alles fijn.
-
Bak de ui goudbruin in een klontje boter.
-
Rasp de gember en de look bij de ui. Voeg de garam masala toe en laat kort meestoven. Doe de yoghurt en de versneden spinazie erbij. Giet de kokosmelk erbij en laat alles kort opkoken. Kruid met peper en zout.
-
Leg de lamsballetjes in de saus en laat enkele min samen pruttelen op het vuur.
-
Serveer met pitabrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven