Nalesniki (Poolse pannenkoeken)
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons in schijfjes. Snipper de bieslook en peterselie fijn.
-
Pel de ui en look. Snipper de ui en look fijn.
-
Verhit wat zonnebloemolie in een pan. Voeg de champignons toe en bak krokant. Laat de ui, look en groene kruiden enkele min meebakken.
-
Roer de mascarpone erdoor. Kruid met zwarte peper en zout. Laat opstijven in de koelkast.
-
Mix het ei met de bloem, 2 g zout, de melk en 10 g gesmolten geklaarde boter tot een glad pannenkoekendeeg.
-
Bak 4 pannenkoeken in wat olie mooi bruin aan beide zijden.
-
Bestrooi het midden van elke pannenkoek met wat gemalen kaas en beleg met 2 lepels van de champignonmengeling. Vouw de linker- en rechterkant wat naar binnen en rol elke pannenkoek strak op.
-
Smelt wat geklaarde boter in een antikleefpan.
-
Bak de pannenkoeken aan beide zijden krokant in de pan.
-
Halveer elke pannenkoek en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven