Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en look en snipper beide fijn. Was de paprika, verwijder steel en zaadlijsten en snij in blokjes. Snij de Spaanse peper in 2, verwijder de zaadlijsten en snij zeer fijn. Was de tomaten, snij in kwartjes, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de ui- en looksnippers toe en bak glazig gedurende enkele minuten. Voeg de paprika en rode peper toe en bak 4 minuten op middelhoog vuur. Doe de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij en kruid met paprikapoeder en komijn. Breng het geheel aan de kook.
-
Draai het vuur lager en laat, onder regelmatig roeren, gedurende 5 tot 10 minuten inkoken tot je een dikke saus krijgt. Kruid met peper, zout en voeg de verse koriander eraan toe.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet een ovenschaal in met olie en verdeel 1 zak tortillachips over de bodem. Giet de gehaktsaus erover en beleg met de uitgelekte maïs, bonen en in stukjes gesneden jalapeñopepers.
-
Strooi ¼ van de kaas erover. Verdeel de 2de zak chips over de nacho’s met gehakt en verdeel de rest van de kaas erover.
-
Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15 à 20 minuten.
-
Haal de nacho’s uit de oven en laat een paar minuten afkoelen.
-
Hak nog wat extra koriander grof en strooi over de schotel.
-
Serveer met wat zure room en guacamole.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven