Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de barbecue voor op 180°C.
-
Meng lauwwarm water met gist en honing.
-
Meng het gistmengsel met de hand of in de keukenrobot met de bloem, Griekse yoghurt en 2 el zonnebloemolie tot een soepel deeg. Voeg halfweg het kneedproces het zout toe.
-
Vet een schotel in met 2 el zonnebloemolie. Leg de bol deeg erop en strijk volledig in met arachideolie.
-
Laat 2 u op kamertemperatuur en afgedekt met een propere en licht vochtige handdoek rijzen.
-
Pel de look en plet met de platte kant van een groot mes.
-
Smelt de boter op een heel zacht vuur samen met de tenen look. Zorg ervoor dat de look niet kleurt.
-
Haal van het vuur en laat nog minimum 20 min trekken in de boter. Kruid met ½ kl zout.
-
Verdeel het deeg in 8 bolletjes van 55 à 65 g. Rol elk bolletje uit tot een ovale vorm van maximum 1 cm dik.
-
Leg het brood op de grill van de barbecue.
-
Laat 2 à 3 min bakken onder gesloten deksel.
-
Draai ze om en besmeer de bovenkant met lookboter. Laat nog 2 min verder bakken.
-
Haal van het vuur.
-
Besmeer de onderkant met lookboter. Bestrooi met fleur de sel en fijngesneden koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven