Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het bakpoeder, kardemom, ras el hanout, komijn, zout en koriander.
-
Pel de tenen look en duw door de lookpers. Meng met de yoghurt en olijfolie in de mengkom van de keukenrobot. Voeg de bloem met kruiden toe.
-
Kneed 5 min op een lage snelheid (stand 3) en laat 15 min rusten onder folie in de koelkast.
-
Verdeel het deeg in 4 en rol elk stuk 4 mm dik uit.
-
Bak elke naan in een hete pan tot de naan gaar is en een mooie kleur heeft.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven