Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Los de gist op in het lauwwarme water. De gist begint te werken als er een beetje schuim op het water komt te staan.

  2. Giet de gist met het water in een kom en voeg de bloem, de melk, het losgeklopt ei, zout en suiker toe. Kneed dit tot een soepel deeg met de hand of in de keukenrobot.

  3. Laat het deeg afgedekt 1 uur rijzen op een warme plaats.

  4. Verdeel het deeg in een 8-tal bolletjes. Laat opnieuw rijzen gedurende 30 minuten.

  5. Zet de ovengrill aan.

  6. Rol de deegbolletjes uit tot pannenkoeken van ½ cm dik (dunner mag ook) en leg ze onder de grill. Test de griltijd met 1 naan, want elke grill werkt anders en het kan 1 tot 5 minuten duren alvorens de naan klaar is.

  7. Smelt de boter en voeg de geplette look toe.

  8. Voor je de naan omdraait, strijk je hem in met de gesmolten boter. Draai de naan om en strijk ook deze zijde in.

  9. Haal de naan uit de oven en wikkel in aluminiumfolie om uitdrogen te voorkomen.

  10. Hou de naan warm in de oven en serveer ze ovenvers.