Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt van de witte chocolade au bain-marie. Haal de pot uit het warme water, voeg de rest van de witte chocolade toe en meng tot alle chocolade gesmolten is.
-
Dip de boudoirs bijna volledig in de witte chocolade. Laat ze hard worden in de koelkast.
-
Smelt de donkere chocolade au bain-marie.
-
Doe de gesmolten witte en donkere chocolade elk apart in een spuitzakje. Spuit eerst de witte chocolade in fijne lijntjes over de koekjes. Doe nu hetzelfde met de donkere chocolade.
-
Spuit 2 dotjes witte chocolade voor de oogjes en druk in elke dot een choco crispies. Spuit met de donkere chocolade een mondje.
-
Spuit de rest van chocolade in dikke dotten op een bakpapier.
-
Leg hierin een brochettestokje en smeer wat open met een lepel of borstel zodat je een spookje bekomt.
-
Druk hierin 2 choco crispies als oogjes.
-
Laat alles hard worden in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven