Multigranenbrood met geitenkaas, tapenade, artisjok en fruit
Allergenen
Gluten , Lactose , Melk , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in dikke sneden.
-
Besmeer het brood met de tapenade.
-
Beleg verder met stukjes artisjok, courgette, frambozen, aardbei en dotjes geitenkaas.
-
Werk af met dragon en granaatappelpitten.
-
Kruid met peper en zout en een druppeltje honing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven