Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in kleine stukjes.
-
Schil de wortelen en snij in kleine brunoise (= blokjes).
-
Snij de puntpaprika’s en de selder ook in gelijke, kleine blokjes.
-
Pel de look, schil de gember en mix samen met de chilipeper(s) tot een ‘pasta’. Voeg al enkele el tomaat in blokjes toe om makkelijker te mixen.
-
Stoof de groenten aan in een klont boter. Kruid met kurkuma en currypoeder en laat kort meestoven.
-
Voeg de chilipasta, de rest van de tomaat in blokjes en de bouillon toe.
-
Giet de rijst erbij en laat ± 15 min zachtjes koken. De rijst moet net gaar zijn.
-
Schil de mango en snij in kleine brunoise.
-
Voeg de laatste 5 min toe aan de soep.
-
Kruid met zout. Werk af met Griekse yoghurt en enkele korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven