Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de boter in een mok en plaats in de microgolf tot de boter gesmolten is.
-
Vet de mok volledig in met de boter.
-
Meng de roomkaas, de Griekse yoghurt, de suiker, het eiwit, de zelfrijzende bloem en een snuifje zout in een kom met een klopper.
-
Giet het beslag in de mok.
-
Zet 4 x 20 sec in de microgolf op 900W. Als de binnenkant nog nat is, zet per 20 sec terug tot de cake gaar is.
-
Ontvorm de cheesecake en serveer met wat coulis. Versier met verkruimelde speculaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven