Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de prei in fijne ringen. Pel de look en snipper fijn. Snij de broccoli in kleine roosjes en de appel in blokjes. Hak de tijm en oregano fijn.
-
Verwarm een scheutje olijfolie en stoof de prei en broccoli hierin.
-
Voeg de look toe en kruid met peper, zout, oregano en tijm.
-
Roerbak 5 min en voeg de appel toe; laat garen.
-
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Haal de pan van het vuur.
-
Doe de havermoutvlokken met het bakpoeder en het boekweitmeel in een hakmolentje. Mix tot grof meel. Doe in een ruime kom en kruid met zout.
-
Mix de eieren los met de yoghurt, 12 cl olijfolie, rijstazijn, mosterd en honing.
-
Maak een kuil in het meel, giet het eimengsel erin en spatel door het meel.
-
Schep de gare groenten er met een spatel door.
-
Verdeel het beslag over siliconen muffinvormen en strooi de pompoenpitten erover.
-
Bak goudbruin en gaar in 20 min. Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven