Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
-
Smelt een klontje boter in een pan en stoof de looksnippers samen met de champignons aan. Kruid met peper en zout. Roer de spinazie erdoor en laat slinken.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bestrijk de holtes van een muffinblik met boter.
-
Rol het bladerdeeg open, steek er met een uitsteekring 8 rondjes uit en leg in de muffinvorm.
-
Strooi een beetje geraspte mozzarella op de bodem en schep de champignon-spinaziemengeling erin. Leg er een mozzarellabolletje bovenop.
-
Klop de eieren los met de room. Kruid royaal met peper, zout en espelettepeper. Giet over de champignonmengeling tot het deegbakje mooi gevuld is. Strooi er nog wat geraspte mozzarella over.
-
Bak goudbruin en gaar 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Was de groenten en snij de komkommer, paprika en wortel in hapklare staafjes.
-
Haal de muffins uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
-
Verdeel de muffins en groenten over de brooddozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven