Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Snij het bakpapier in 28 dunne repen.
-
Spuit de muffinvorm in met bakspray en laat drogen.
-
Leg 2 repen bakpapier gekruist in elke muffinholte.
-
Smelt de boter op een zacht vuur en laat wat afkoelen.
-
Splits de eieren en roer de eidooiers met de suiker tot room. Voeg de gesmolten boter toe en zeef de bloem erover. Meng alles goed door elkaar.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel door het deeg.
-
Vul de vormpjes en druk de hoorntjes er voorzichtig op.
-
Bak 20 min onderaan in de voorverwarmde oven.
-
Dek de hoorntjes af met aluminiumfolie en bak nog 10 min.
-
Laat afkoelen en haal ze uit de vorm door voorzichtig aan de repen bakpapier te trekken.
-
Verwarm het glazuur. Plaats de cornetto’s in een smal glas en druppel er glazuur over.
-
Werk af met choco crispies.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven