Allergenen
noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de boter samen met de honing in een pan. Laat smelten tot het mengsel gaat schuimen.
-
Roer de rest van de ingrediënten erdoor. Schep stevig door elkaar.
-
Bekleed een bakvorm van ongeveer 17 op 13 cm met bakpapier. Giet het mengsel erin.
-
Druk het mengsel met de bolle kant van een lepel stevig aan. Laat opstijven in de koelkast.
-
Snij met een scherp mes in repen
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven