Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en hak fijn. Pluk de mooie topjes van de basilicum om de soep mee af te werken.
-
Pureer de mozzarella met het vocht helemaal glad in de keukenrobot.
-
Giet wat olijfolie in een pan en fruit de uisnippers en de rest van de basilicum.
-
Schenk de bouillon en room erbij. Laat 5 minuten op een zacht vuur doorwarmen.
-
Voeg de mozzarellapuree toe, mix en zeef door een fijne puntzeef. Warm de soep op, maar laat zeker niet meer koken. Kruid met peper en zout.
-
Snij de kerstomaatjes in 2 en verdeel over de soepkommetjes. Schep de soep erop.
-
Garneer met de basilicumplukjes, besprenkel met olijfolie en maal er nog wat zwarte peper over.
-
Tip: laat de soep zeker niet koken als de mozzarellapuree toegevoegd is, anders gaat de soep schiften en draderig worden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven