noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de broccoli en bloemkool tot je een fijne korrelige structuur bekomt (= soort couscous). Snipper de blaadjes basilicum en munt fijn.
-
Rooster de pistachenootjes in een droge koekenpan. Hak ze vervolgens fijn met een mes.
-
Snij de mozzarella in plakjes van 1 cm. Besprenkel met wat olijfolie en citroensap.
-
Reinig de lente-uitjes en snij fijn. Pel de teentjes look en snipper fijn. Meng de looksnippers onder de broccoli- en bloemkoolcouscous. Voeg ook de gehakte pistachenootjes, gesnipperde kruiden, citroenzeste, citroensap en olijfolie toe. Kruid met piment d’Espelette en fleur de sel. Meng alles.
-
Schik een laagje mozzarella in een bokaal en bedek met de groentemengeling. Strooi er wat roze peperbolletjes op. Bedek met een laagje mozzarella en groentemengeling. Herhaal deze stappen tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Werk af met nog wat roze peperbolletjes. Sluit de bokaal af. Zet in de koelkast tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven