Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de korsten van de sneden brood.
-
Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over 2 van de sneden brood. Kruid met peper, zout en oregano.
-
Bedek met de andere sneden brood. Druk goed aan, vooral aan de zijkanten.
-
Snij elke boterham in 3 à 4 repen.
-
Klop de eieren los, kruid met peper en zout. Wentel de repen mozzarellabrood hierin.
-
Verhit de olijfolie in een pan. Bak de broodrepen aan beide zijden tot ze knapperig en bruin zijn. Bestrooi met zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven