Mozzarella gevuld met gegrilde, gemarineerde puntpaprika

Mozzarella gevuld met gegrilde, gemarineerde puntpaprika

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Leg de puntpaprika’s op een bakplaat en blaker ze zwart aan alle zijden.

  3. Verpak ze luchtdicht en laat wat afkoelen. Pel ze en verwijder de zaadlijsten.

  4. Marinade: snipper de koriander en bladpeterselie fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.

  5. Klop de marinade-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met versgemalen peper en zout.

  6. Snij de nog warme paprika’s in ringetjes en schenk de marinade erover. Laat 2 u marineren op kamertemperatuur.

  7. Hol de mozzarellabollen voorzichtig uit met behulp van een meloenuitsteeklepel.

  8. Vul de mozzarella met de gemarineerde paprika en werk af met rucola.