Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Leg de puntpaprika’s op een bakplaat en blaker ze zwart aan alle zijden.
-
Verpak ze luchtdicht en laat wat afkoelen. Pel ze en verwijder de zaadlijsten.
-
Marinade: snipper de koriander en bladpeterselie fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Klop de marinade-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
-
Snij de nog warme paprika’s in ringetjes en schenk de marinade erover. Laat 2 u marineren op kamertemperatuur.
-
Hol de mozzarellabollen voorzichtig uit met behulp van een meloenuitsteeklepel.
-
Vul de mozzarella met de gemarineerde paprika en werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven