Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verbrokkel de speculaasjes tot een crumble.
-
Spuit de verschillende mousses in de verschillende hoorntjes en glaasjes.
-
Versier de chocolademousse met sterretjes of pistachenoten.
-
Bedek de mascarponemousse met de crumble van de speculaasjes.
-
Steek de hoorntjes vast in, bijvoorbeeld, een grotere kom gevuld met rijst. Zo blijven de hoorntjes goed staan. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven