Mousse van garnalenbisque met verse garnalen, gelei van witte porto en krokantje
Schaaldieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los de gelatine op in ruim koud water.
-
Verwarm de garnalenbisque en meng de zure room eronder.
-
Knijp de gelatine uit en meng onder de warme bisque. Roer alles goed door elkaar en verdeel over potjes of glazen. Laat afkoelen in de koelkast.
-
Los de agar agar op in een paar el witte porto. Meng onder de rest van de porto en azijn en breng aan de kook. Laat een paar min koken en giet de vloeistof in een ovenschaal, ± 1 cm dik. Laat afkoelen in de frigo.
-
Snij de opgesteven gelei in blokjes.
-
Meng de bloem met een paar el zonnebloemolie. Voeg de resterende olie en water toe. Kruid met peper en zout.
-
Giet 1 el beslag in een hete antikleefpan, zoals je een pannenkoek zou bakken. Bak krokant en bruin. Dat kan een paar min duren. Laat afkoelen en breek in stukken.
-
Werk de mousse af met verse garnalen, zeekraal, gelei en krokantje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven